Geen winnaar bij topper tussen Allen Weerbaar en Real Sranang

In de zondag vierde klasse F heeft de topper tussen Allen Weerbaar en Real Sranang geen winnaar opgeleverd. In een spannende wedstrijd werd het uiteindelijk 2-2. Zo blijft de voorsprong van de ploeg van Virgil Trustfull twee punten op de ploeg uit Bussum. Nederhorst staat nu tweede op een punt van de Amsterdammers.

Allen Weerbaar begon beter aan de wedstrijd en drukte dat al snel uit in een voorsprong. Na tien minuten schoot Ökan Özcelik een vrije trap binnen. In het verloop van de tweede helft kwam Real Sranang beter in de wedstrijd. “We begonnen inderdaad wat rommelig. Daarna hadden wij denk ik wel het betere van het spel”, vond trainer Virgil Trustfull. Het resulteerde uiteindelijk ook in een goal van Gregory Kuster, waardoor de ploegen bij een 1-1 stand gingen rusten.

In de tweede helft kregen de bezoekers een penalty, die werd benut door Mitchel Blankendal. Een kwartier voor tijd zorgde Bilal el Bachiri met een schot van afstand voor de 2-2 zorgde. Trustfull kon wel leven met de remise. “Ik vond het redelijk gelijk opgaan. Wij hadden kansen, maar zij schoten nog op de paal. Ik denk dat iedereen wel kan leven met 2-2. “Het was op gras. Het voetballen was daardoor soms lastig. Thuis bij ons op kunstgras denk ik dat we ze kunnen verslaan.”

Real Sranang gaat als koploper de winterstop in. Trustfull maakt de balans op. “Ik denk dat het tussen ons en Alleen Weerbaar zal gaan. Ik denk niet dat Nederhorst mee gaat doen. Ze wonnen dan wel met 4-2 van ons, maar thuis moeten we ze wel kunnen pakken. We krijgen ook weer iedereen terug na de winterstop. Dus ik heb veel vertrouwen in de tweede seizoenshelft.”

Kijk hier voor de andere uitslagen, de stand en het programma in de zondag vierde klasse F.

Tekst: Koen Vanhellemont
Archieffoto boven: Mario Wormhoudt