Knooppunt simpel naar halve finale KNVB beker

De zaalvoetballers van ’t Knooppunt hebben zich op eenvoudige wijze weten te plaatsen voor de halve finale van de KNVB beker. Fermonia Boys werd met maar liefst 11-2 verslagen. In halve finale moeten de Amsterdammers het opnemen tegen de huidige koploper van de eredivisie: Hovocubo

In Heerlen kwam de ploeg van Carmelo Nieddu geen moment in de problemen tegen de nummer drie van de eerste divisie. Na drie minuten opende Tevfik Ceyar de score. Aziz Hitou zorgde met twee goals voor een 0-3 voorsprong. Mohamed Kassem bepaalde de ruststand op 1-3.

Na rust liepen de Amsterdammers hard uit. Met de eerste minuten van Ismail Ouaddouch (overgekomen van het Belgische K.K. Malle-Beerse) ging het in de tweede helft erg snel. Jamal El Ghannouti zorgde voor de 1-4 en de 1-5. Binnen drie minuten lag de derde treffer er ook al in door Amar Zouggaghi. Jeroen de Groot (1-7), Rachid Ofrany (2-7), Zouggaghi (2-8 en 2-9), Hitou (2-10) en Iliass Bouzit zorgden uiteindelijk voor de 2-11 eindstand.

Knooppunt speelt in de halve finale op 3 februari in de Sporthallen Zuid thuis tegen koploper Hovocubo, dat met 7-1 wist te winnen van ZVV Volendam. De andere halve finale gaat tussen FC Marlene (7-3 winst op White Stones) en FC Eindhoven.