Logchies haalt AFC-ers Wulffraat en Cabezas naar Swift

Bart Logchies heeft zijn selectie voor komend seizoen bij de zaterdag hoofdklasser aardig op de rails. Met Tim Wulffraat en Mallqui Cabezas (allebei AFC) haalt hij eveneens twee oude bekenden naar zijn nieuwe club. Swift heeft nu al zes nieuwe spelers binnen voor komend seizoen.

“Ik ken die jongens allebei uit mijn tijd bij AFC en ben echt heel blij dat ze voor Swift hebben gekozen”, zegt Logchies. “In de wandelgangen hoor je wel dat die jongens interesse hebben. Ik heb uiteindelijk contact met ze gezocht.”

Foto Tom Poederbach | Wulffraat scoorde in 2-13 aan de lopende band voor de zaterdag van AFC

Logchies is erg te spreken over de komt van spits Tim Wulffraat: “Tim is een echte aanwinst voor Swift als het gaat om het maken van doelpunten. Het is een fantastisch kans voor hem om te laten zien hij kan voetballen, nu hij niet zoveel speelt bij AFC. Hij past prima binnen de cultuur van Swift.” Met het aantrekken van Cabezas haalt Logchies een multifunctionele speler die op alle posities op het middenveld uit de voeten kan, eventueel ook als links- of rechtsback. “Hij heeft een enorm loopvermogen en is op veel plaatsen inzetbaar. Zo’n speler kan je altijd gebruiken.”

Foto Mario Wormhoudt:| Mallqui Cabezas tijdens de bekerwedstrijd tegen Legmeervogels vorig seizoen

Naast Wulffraat en Cabezas versterkte Swift zich eerder ook al met Bogdan Constantin (Ter Leede), Jordy Wens (CSW), Shaquille Doorson (Ajax) en Jordy de Groot (Legmeervogels). Daar tegenover staat het vertrek van Sieuwerd Teerink (stopt), Dennie van der Giezen (n.n.b.), Lionel Frederik (n.n.b.), Fabian Munsterman (SDZ), Bas Buimer (FC Lisse). Eerder dit seizoen stopten Maarten de Lange en Thijs Haselhoff al.

Logchies: “We willen komend seizoen met twintig spelers en twee keepers gaan werken. We hebben de selectie dus nog niet helemaal rond. Ik zoek nog een linkerverdediger en een diepe aanvaller. Als we die weten te vinden dan zijn we klaar voor het nieuwe seizoen.”

Reacties op dit artikel

Gerelateerde berichten
Swift deelt Ajax genadeklap uit In de derby in de zaterdag hoofdklasse heeft Swift voor het eerst in zeven jaar van Ajax weten te winnen. Op Sportpark De Toekomst won de ploeg van Ma...
Winst op Spakenburg geeft AFC (zondag) de nodige lucht Het heeft even geduurd, maar AFC heeft haar eerste zege van 2017 binnen. Op eigen veld werd Spakenburg, de oude club van Du Chatinier, met 2-1 verslag...
De transfermarkt is weer open Nadat de Trainerscarrousel is opgehouden met draaien, komt de Transfermarkt weer op gang. Tot 16 juni hebben voetballers de kans zich over te schrijve...

Bedankt voor het delen!
Dankzij jou wordt het amateurvoetbal in Amsterdam groter.


Blijf op de hoogte via facebook en twitter: