Promovendus GeuzenMiddenmeer blijft verrassen in vierde klasse

In de zondag vierde klasse F blijft GeuzenMiddenmeer ook na de derde wedstrijd ongeslagen. De ploeg van Carlos Alarcon Vidal won op Sportpark Voorland met 4-0 van ’s-Graveland. Door die zege staat de promovendus nu op een keurige tweede plaats met zeven punten.

Aanvankelijk zag het er niet naar uit dat het een ruime zege voor de Amsterdammers zou worden. De ploegen hielden elkaar goed in evenwicht, met een iets feller GeuzenMiddenmeer. De thuisclub nam dan ook de leiding. Etkin Alpagot zette met een afstandsschot de ploeg van Vidal op een 1-0 voorsprong. Het was vervolgens aan doelman Sjoerd Jaasma te danken dat die voorspong tot de rust gehandhaafd bleef. Met een aantal goede reddingen voorkwam de doelman de gelijkmaker.

20160918-geuzen-s-raveland-martin-nieuwenhuis-4

In de tweede helft bleef GeuzenMiddenmeer het overwicht op het middenveld behouden. Door de druk ook door te voeren op de laatste lijn van ’s Graveland kwamen de bezoekers er nauwelijks uit en dwongen de Amsterdammers de nodige fouten af.

Toch was er een kans voor ‘s-Graveland de 1-1. Maar Gerben van Veen kon een voorzet van Daan Verdam niet promoveren tot een doelpunt. Het doelpunt viel aan de andere kant. Nadat de bal op het middenveld veroverd werd kon Semmy Meijer er via de rechterkant vandoor. De spits zorgde vervolgens met een schot in de bovenhoek voor de 2-0. Boris Szarzinsky zorgde niet veel later middels een lob voor de 3-0 en besliste de wedstrijd.

20160918-geuzen-s-raveland-martin-nieuwenhuis-2

GeuzenMiddenmeer kon zelfs de 4-0 nog op het scorebord brengen doordat invaller Rahiet Sadal met een strakke pass Etkin Alpagot bediende die met een bekeken schot keeper Jorino van Gils volledig kansloos liet.

Klik hier voor alle uitslagen, de stand en het programma van de zondag vierde klasse F.