Home / Algemeen / Kadoelen en Real Sranang trekken eerste team terug

Kadoelen en Real Sranang trekken eerste team terug

De zondag teams van Real Sranang  en SV Kadoelen hebben zich terug getrokken uit respectievelijk vijfde klasse C en zesde klasse A. Beiden teams besloten de afgelopen week geen deel meer uit te maken van de competitie. De KNVB heeft de teams inmiddels uit de stand verwijderd.

Ook het Amsterdamsche Voetbal heeft de standen inmiddels aangepast en alle gespeelde wedstrijden van de Real Sranang en Kadoelen verwijderd. Dit heeft ook gevolgen voor de perioden. In beide klassen zal er nu nog maar om twee perioden gestreden worden in plaats van in drie. Deze aanpassing zal zo snel mogelijk worden gedaan.

In de tweede klasse E bij de vrouwen heeft UVS zich terug getrokken. Ook daar hebben we inmiddels de door UVS gespeelde wedstrijden verwijderd. Omdat Overbos nog niet tegen UVS heeft gespeeld hoeven wij geen correctie toe te passen in het BvCM Topscorer Klassement.

Wat het wegvallen van deze teams tot gevolg heeft ziet op de desbetreffende klassenpagina’s. Voor de zondag vijfde klasse C klikt u hier. De zondag zesde klasse A vindt u hier en de vrouwen tweede klasse E kunt u hier bekijken.

De stand is actueel en correct. De aanpassing in de perioden zal zo spoedig mogelijk plaats vinden.

Send this to a friend