Tim Steij in Top 5 van BvCM Topscorer

Met zijn drie doelpunten tegen Aalsmeer is Tim Steij van zaterdag eersteklasser Swift geklommen naar de vijfde plaatst in het BvCM Topscorers klassement. Paul Bekker klimt naar de derde plaats door zijn treffer tegen Uitgeest.

De absolute uitblinker afgelopen weekend was Lucas Hofstra van AFC (zaterdag).  Hij scoorde vier keer tegen Beursbengels en gaf ook nog eens een assist in de met 6-1 gewonnen wedstrijd tegen Beursbengels.

Na zeven wedstrijden zijn er nu al 166 verschillende doelpuntenmakers. De complete Top 25 vind je op de speciale Topscorer pagina of klik hier.

slide

Bij de vrouwen wordt de koppositie momenteel gedeeld door Mariam Ahadouch (Buitenveldert 2) en Laura Kelderman van Wartburgia. De grootste sprong in het klassement werd gemaakt door Mariska Zant van DVVA. Hij scoorde beide doelpunten tegen Waterwijk (2-1 winst) en klimt naar de gedeelde zevende plaats.

In de BeNe League werd afgelopen weekend niet gespeeld in verband met de interland tegen Portugal (7-0 winst). De speelsters van Ajax, die ook nog de afgelaste wedstrijd tegen FC Twente te goed hebben, hebben dus nog wel ene paar wedstrijden te goed. Iedereen die minimaal twee keer gescoord heeft is in de stand opgenomen. Deze vind je hier.

slide