Voorbeschouwing DWS – WSV ‘30: de slag om de periodetitel

In de zondag vierde klasse E valt aankomend weekend de beslissing in de tweede periode. Bij winst van DWS tegen WSV’30 slepen de Amsterdammers de periodetitel binnen. Trainer Kwadjo Boateng verlengde onlangs tevens zijn contract met twee jaar.

Boateng kijkt met goede moed uit naar de belangrijke wedstrijd van komende zondag. “We gaan met veel vertrouwen de wedstrijd tegemoet. We hebben de afgelopen reeks wedstrijden goed gepresteerd en we moeten deze goede lijn alleen nog maar doorzetten om ook de periodetitel binnen te slepen”, aldus Boateng.

Boateng heeft de huidige ploeg volledig naar zijn hand kunnen zetten en DWS neemt het zondag met een mix van jeugdige en ervaren spelers op tegen WSV. Naast hoofdtrainer van het eerste elftal is Boateng ook Hoofd Jeugdopleiding bij DWS. Boateng heeft zijn contract voor twee seizoenen verlengd. De oefenmeester is blij met het vertrouwen dat dit binnen de club uitstraalt. “Doordat ik ook hoofd van de jeugdopleiding ben is het makkelijk om de jeugd aan te passen naar het eerste elftal.” Dat is ook te zien in het huidige elftal, waarin veel spelers uitkomen die vanuit de jeugd van DWS zijn doorgestroomd.

Verder is de trainer tevreden over de positiviteit en de sfeer bij de club uit Amsterdam. “Met de goede resultaten die we tot nu toe in dit seizoen hebben geboekt ziet de toekomst er rooskleurig uit.” Boateng denkt dat hij met zijn contractverlenging als trainer en Hoofd Jeugdopleiding de goed lijn door kan gaan zetten en hoopt dat hij met DWS weer kan gaan doorstromen naar een hogere klasse.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
DWS