Home / Algemeen / Winactie: Wesley Sneijder, de biografie

Winactie: Wesley Sneijder, de biografie

In samenwerking met auteur Maarten Bax mag Het Amsterdamsche Voetbal enkele exemplaren van de nieuwe biografie van Wesley Sneijder, één van de meest succesvolle Nederlandse voetballers ooit, weggeven.

Weinig voetbalcarrières kenden zo veel hoogte- en dieptepunten als die van Wesley Sneijder. Hij vierde successen met Ajax, Real Madrid, Internazionale en Galatasaray, maar liep in 2010 de wereldtitel mis. Wat hem tekende, op en naast het veld, is dat hij er altijd weer bovenop kwam. Zijn wil om te winnen maakte hem tot de voetballer die hij was. Het maakte hem ook van straatschoffie tot multimiljonair. Sneijder was een even zelfbewuste als temperamentvolle wereldvoetballer. Een topsporter die nooit zijn mond hield, gevraagd of ongevraagd. Dat bracht hem meer dan eens in de problemen, maar maakte hem natuurlijk ook interessanter, net als zijn relatie met Yolanthe en zijn avonturen in Qatar. Dit is zijn verhaal. Het échte verhaal. Ongeautoriseerd, gefundeerd, en geïnspireerd door één van de allerbeste voetballers die dit land ooit voortbracht.

Wil jij kans maken op één van de drie exemplaren die wij mogen weggeven? Geef het juiste antwoord op de vraag ‘tegen welk land nam Wesley Sneijder afscheid van Oranje en wat was de uitslag?‘ via onze social media-kanalen of per mail naar [email protected] De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)

Send this to a friend