SCPB’22 verspeelt ook punten tegen strijdend DSOV

Het was geen hoogstaande voetbalwedstrijd. Daar waren de verschillende meningen in Vijfhuizen het wel over eens. Maar DSOV-SCPB’22 (2-2) was wel af en toe vermakelijk. “Wie de beste man van het veld was? Misschien wel de scheidsrechter”, geeft SCPB-coach Danny Hijzelendoorn de scheidsrechter een dikke pluim. “Hij liet dingen doorgaan op precies het goede moment en alle strafschoppen waren volkomen terecht.”

Daarmee doelt Hijzelendoorn op het spectaculaire begin waarin Dennis Dinkgreve binnen twee minuten de score kan openen via een gegeven strafschop. Luttele minuten later geeft scheidsrechter Ramon Westhoff opnieuw een penalty en weer is deze terecht: 1-1 door Vince de Kwant namens DSOV. Alsof het nog niet genoeg is wijst de arbiter een derde penalty aan en deze is opnieuw voor SCPB. Ditmaal neemt ‘good old’ Dave Hertog plaats achter de bal, maar mist. De wedstrijd is dan koud tien minuten onderweg.

SCPB is verder niet goed aan de bal: “Een gelijkspel zat er wat dat betreft wel in, vond Hijzelendoorn. Ons positiespel op eigen helft en de helft van de tegenpartij was niet altijd even goed. We hebben wel genoeg kansen gehad en over de inzet en de organisatie, zeker de tweede helft, ben ik tevreden. Op basis daarvan vind ik dat we zondagmiddag misschien wel iets meer recht hadden op een overwinning dan DSOV”.

“We komen – tot overmaat van ramp – nog door een eigen doelpunt op achterstand en maakt Dennis Dinkgreve gelukkig de 2-2. We tonen daarmee ook veerkracht, vind Hijzelendoorn. Daarna wil de bal er niet meer in bij DSOV”.

Er was in de beginfase spektakel, het was soms ook spannend. Er was strijd. Maar technisch was het inderdaad niet hoogstaand. Het was een te pover niveau. Met veel moeite en goede wil was het een onderhoudende wedstrijd te noemen.

Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma in de zondag tweede klasse B

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)