3 punten aftrek voor Nieuw Utrecht

In Zondag 2b heeft Nieuw Utrecht een straf van drie punten in mindering gekregen van de KNVB. Dat heeft alles te maken met het duel met KDO.

In goed overleg hadden Nieuw Utrecht en KDO dit duel ingepland op zondag 23 februari. Het duel werd echter door Nieuw Utrecht afgelast, vanwege een volgens de competitieleider ongeldige reden. De wedstrijd is daarom verwerkt als zijnde het niet spelen door Nieuw Utrecht. De club heeft daarom een boete van € 150 en drie punten in mindering gekregen.

Het straf verandert voorlopig niets aan de stand. Nieuw Utrecht stond zevende en staat nog steeds zevende. Het heeft nu 19 punten, dat zijn er net zoveel als Hooglanderveen en Theole. Op maandag 13 april (Tweede Paasdag) om 14.00 wordt het duel tussen Nieuw Utrecht en KDO alsnog gespeeld. Nieuw Utrecht laat in een reactie weten: “Wij hebben het wedstrijd afgelast in verband met harde wind en te veel regen. Op die dag vloog ons scorebord van zijn plek. Dus wij vonden het niet veilig. De KNVB vond het geen reden om de wedstrijd af te lasten.”

Bekijk hier de nieuwe stand in Zondag 2b

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)