9 aanwinsten voor SDZ

Vlak na de winterstop tekende Mark Steur als nieuwe trainer van SDZ. De ploeg leek toen rechtstreeks op degradatie naar de tweede klasse af te stevenen, maar vocht zich knap terug en mocht de nacompetitie in.

Inmiddels is duidelijk dat SDZ komend seizoen toch in de tweede klasse speelt, het verloor in de nacompetitie van HSV. Maar voordat dat duidelijk was, was Steur al druk bezig met de selectie. “Het grootste deel van de groep blijft, maar de selectie was klein. Er moest dus zeker wat bij komen. We hebben gekeken naar jongens die bij SDZ hebben gevoetbald en hart voor de club hebben. Verder hebben we samen met de spelersraad in ons netwerk gekeken wat er nodig was. Dat is goed geslaagd.”

Zo komen Teddy Mijnals (AMVJ), Mariano Olf (HBOK) en Levi van der Spek (WV-HEDW) terug naar de club. Zij hebben al een verleden bij SDZ. Verder schuiven Julius van der Ven en Jereno Blankendal door vanuit de O23. Van buitenaf haalde SDZ verder Jesaja Gemin (De Dijk), Valencio Josias (Zuidoost United), Dirk Kuiper (Fortuna Wormerveer), Omar el Aamrani (Nieuw West United), Derrick Barima (De Volewijckers) en Vic Roozendaal (Parkstad).

Steur kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging bij SDZ: “Ik ben blij met de spirit die de ploeg de afgelopen maanden heeft laten zien. Verder zie ik een club die weer aan het opbouwen is en een goede basis neer wil leggen, de samenwerking met het bestuur is fijn. Zo is Collins John bijvoorbeeld aangesteld als technisch manager, wat ook een bepaalde ambitie laat zien. Ik kijk uit naar 8 augustus, dan gaat het echt beginnen.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
SDZ