Adri Looijen bezig aan laatste seizoen bij FC Purmerend

FC Purmerend moet voor komend seizoen op zoek naar een nieuwe trainer. Adri Looijen heeft aangegeven zijn aflopende contract niet te verlengen omdat hij het tijd vindt voor een nieuwe uitdaging. Onder zijn leiding promoveerden de Purmerenders naar de zondag derde klasse B.

Looijen neemt met een dubbel gevoel afscheid van FC Purmerend. “Ik heb hier een hele leuke tijd gehad en hoop dat wij nog een mooi half jaar gaan beleven. Met de spelersgroep en technische staf heb ik een mooie momenten meegemaakt. Toen ik dit aan de selectie vertelde, reageerden ze geschokt. De club had het ook niet verwacht, maar ik was het niet eens met het bestuur.’’

Na de promotie vorig seizoen via de nacompetitie staan de Purmerenders na tien wedstrijden op de zesde plaats in de zondag derde klasse B. “De komende drie wedstrijden spelen wij tegen ploegen die boven ons op de ranglijst staan: Westfriezen, Beemster en Grasshoppers. De doelstelling blijft om erin te blijven. Zelf hoop ik stiekem nog een periodetitel te pakken.”

Looijen, oud-trainer van SVA en IVV, weet nog niet waar zijn toekomst ligt. Er is nog geen contact geweest met andere clubs. ‘’Ik heb mijn TC1-diploma en hoop hogerop te komen. Ik heb goed gepresteerd bij FC Purmerend, maar ik weet ook dat er meer trainers dan clubs zijn.”

Verslag Roy Baltus
Foto Mario Wormhoudt

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)