Home / Tweede Divisie / AFC en DVS ’33 houden elkaar in evenwicht

AFC en DVS ’33 houden elkaar in evenwicht

Vorige week was DVS ’33 nog de tegenstander van OFC, afgelopen weekend ging de ploeg uit Ermelo op bezoek aan de Boelelaan. De ploeg uit Ermelo wist OFC een flink pak slaag te geven (5-0), maar AFC liet zich niet verrassen: 1-1.

Al na een klein kwartier kreeg AFC een goede mogelijkheid om de score te openen via Armano Leilis. Hij kreeg een goede voorzet van Fouad Belarbi, maar had iets te veel tijd nodig om het af te ronden. Maar ook DVS ’33 werd gevaarlijk. Een goed genomen vrije trap werd echter door Dion Thomas uit de hoek getikt. Vanwege de hitte volgde een drinkpauze en meteen daarna was het raak voor AFC. Na een voorzet op maat van Melvin Grootfaam was het Milan Hoek die hard afrondde.

Na rust voerde AFC 3 wissels door: Dion Thomas werd vervangen door Sharique Hovenkamp, Melvin Grootfaam (net terug van een blessure) werd vervangen door Gherinho Griffith en Kenny Teijsse maakte plaats voor Dailey Groenewegen. AFC ging door met aanvallen en Armano Leilis zag een kopbal maar net over gaan. Daarna werd DVS ’33 sterker. Djuric Ascension en Gevero Markiet wisten een tegengoal een tijd te voorkomen, maar na ruim een uur viel toch de 1-1. Daar bleef het ook bij.

Dinsdag alweer de volgende oefenwedstrijd voor AFC, dan tegen VVOG.

Opstelling AFC: Dion Thomas; Dalian Maatsen, Gevero Markiet, Thomas van den Houten, Cody Claver; Milan Hoek, Kenny Teijsse, Djuric Ascension; Fouad Belarbi, Armano Leilis, Melvin Grootfaam

Bestel de seizoensgids nu voor slechts €9,99!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AFC
Send this to a friend