Home / slideshow / AFC kan eerste zege geen vervolg geven

AFC kan eerste zege geen vervolg geven

AFC kreeg zaterdagmiddag bezoek van Nootdorp, een altijd sterke ploeg in de eerste klasse. Beide teams kennen elkaar al een tijdje en troffen elkaar in 2017/2018 zelfs op een niveau hoger, in de Hoofdklasse.

Waar Nootdorp dit jaar sterk voor de dag komt in Zaterdag 1a, heeft de jonge ploeg van AFC het nog lastig. Vorige week werd de eerste overwinning van het seizoen geboekt, maar daar kon tegen Nootdorp geen vervolg aan gegeven worden: 1-4.

De bezoekers hadden in de eerste helft het meeste balbezit en ook de beste mogelijkheden. Het was dan ook onverwacht dat AFC na een half uur op voorsprong kwam via Mitchell Faerber, op aangeven van Sem Witteveen. Nootdorp had echter niet lang nodig om de stand weer recht te trekken, meteen vanaf de aftrap maakte Mitchell Abdoel er 1-1 van. Dat was ook de ruststand.

Ook in de tweede helft was Nootdorp de bovenliggende partij, maar nu wist het dat overwicht ook in goals uit te drukken. Via Joey van Maaren en twee goals van Pim Hulst liepen de bezoekers uiteindelijk uit naar 1-4.

Volgende week wacht voor AFC de stadsderby met WV-HEDW. De ploeg van Marcel Valk rijgt de zeges aaneen in Zaterdag 1a, alle vijf de duels tot nu toe werden gewonnen. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zaterdag 1a

Foto’s: Tom Poederbach

Weer overwinning voor WV-HEDW

 

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AFC