Home / Tweede Divisie / AFC start voorbereiding met zege op Jong NEC (2-0)

AFC start voorbereiding met zege op Jong NEC (2-0)

AFC is de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen met een zege op Jong NEC: 2-0. Vanwege een aantal blessures sloten Michael Mol (zaterdag 1) en Sherinho Griffith (zondag 2) aan bij de selectie van AFC.

De heftige regen van de afgelopen dagen zorgde ervoor dat het veld behoorlijk glad was en er flink wat glijpartijen waren aan beide kanten. Na ongeveer een halfuur wist Matthijs Jesse AFC op voorsprong te zetten, na een assist van Sherinho Griffith. Vlak voor rust had NEC een goede mogelijkheid om op gelijke hoogte te komen, maar Sharique Hovenkamp redde knap. Hij was na een klein halfuur in het veld gekomen voor de geblesseerde Dion Thomas.

Na de pauze kwamen Kenny Teijsse, Raily Ignacio, Daily Groenwegen, Fouad Belarbi en Michael Mol in actie. En uiteraard was he t Ignacio, vorig seizoen goed voor 27 goals, die het net wist te vinden in de tweede helft. Vlak voor tijd kreeg hij ook nog een prima kans op de 3-0, maar zover kwam het niet.

Dinsdag speelt AFC het tweede oefenduel van de voorbereiding, op Sportpark Goed Genoeg is Hollandia dan om 19.30 de tegenstander.

Opstelling AFC: Dion Thomas (k), Dalian Maatsen, Thomas van den Houten, Matthijs Jesse, Milan Hoek, Yordi Thijsse, Cody Claver, Gevero Markiet, Tiemen van Hezel, Djuric Ascension en Sherinho Griffith.

 

Bestel de seizoensgids nu voor slechts €9,99!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AFC
Send this to a friend