Home / Tweede Divisie / AFC verslaat Helders Elftal met 3-0

AFC verslaat Helders Elftal met 3-0

Voor AFC was het zaterdag alweer tijd voor de derde wedstrijd van de voorbereiding. Er werd een rit naar Den Helder gemaakt voor een duel met het Helders Elftal. Bij het Helders Elftal kwam een oude bekende van AFC in actie: Michael Lanting, die in het seizoen 2011/2012 aan de Zuidas speelde.

De openingsfase in Den Helder was levendig, met voor beide ploegen een grote kans in het eerste kwartier. AFC zag een grote kans ternauwernood van de lijn gehaald worden. Het Helders elftal was ook dicht bij een goal, maar zag Sharique Hovenkamp met een goede reflex redden. Voor AFC waren Raily Ignacio en Yordi Teijsse ook nog dicht bij een goal.

Maar er vielen eerst wat donderklappen en lichtflitsen, voordat het echte vuurwerk op het veld begon en er gescoord werd. Na ruim een halfuur was het Gevero Markiet die een voorzet van Milan Hoek binnen werkte. Daarna zette AFC door en werd het voor rust ook nog 2-0 en 3-0. Raily Ignacio volleerde de 2-0 binnen, Fouad Belarbi zorgde voor de derde goal. Milan Hoek was ook bij die goal de aangever.

Yordi Teijsse moest zich in de rust laten vervangen met een lichte blessure, waardoor Djuric Ascension minuten mocht maken. Hoewel de tweede helft wat slordig begon, domineerde AFC vervolgens weer. Er waren kansen op meer, maar het vizier was niet bij iedereen op scherp. Daardoor bleef het bij 3-0 in Den Helder.

Bestel de seizoensgids nu voor slechts €9,99!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AFC
Send this to a friend