Home / Algemeen / AFC verspeelt 0-3 voorsprong bij hekkensluiter ASWH

AFC verspeelt 0-3 voorsprong bij hekkensluiter ASWH

Voor AFC staat er al een tijdje niets meer op het spel in de Tweede Divisie en dat vertaalt zich door naar de resultaten. Op bezoek bij ASWH werd een 0-3 voorsprong weggegeven, het duel eindigde uiteindelijk in 0-3.

AFC leek in eerste instantie een maatje te groot voor de ploeg uit Hendrik-Ido-Ambacht, die stijf onderaan staat. Al vroeg maakte Guus van Weerdenburg de 0-1, waarna Raily Ignacio met een fraaie boogbal over de keeper de 0-2 aantekende. Er stonden toen pas vijftien minuten op de klok. Na ruim een half uur kwam daar de 0-3 van Dalian Maatsen nog bij, hij schoot de bal binnen na een afgeslagen hoekschop.

Maar daarna ging het helemaal mis voor AFC. Voor rust kwam ASWH dankzij Fabian Korporaal op 1-3. De Amsterdammers waren gewaarschuwd, helemaal toen Peter Verhoeve na een hoekschop op de lat kopte. De waarschuwingen voor rust bleken niet genoeg te zijn voor AFC. Het liet namelijk toe dat vlak na rust de 2-3 gemaakt kon worden door Sam van de Kreeke. En even later werd het via Lester Pires ook 3-3. Van de Kreeke had daarna nog de kans om ASWH zelfs op voorsprong te zetten, maar slaagde daarna niet in.

AFC is afgezakt naar de zevende plaats in de Jacks League. Komende dinsdag ontvangt het Excelsior Maassluis. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in de Jacks League

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)