AFC wijkt voor bekerwedstrijd tegen TOP Oss uit naar Olympisch Stadion

Tweededivisionist AFC ontvangt TOP Oss aan het einde van deze maand niet op het eigen Sportpark Goed Genoeg, maar in het Olympisch Stadion. Vanwege het ontbreken van een lichtinstallatie wijkt de club uit voor de wedstrijd in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker.

Op het hoofdveld is geen lichtinstallatie, iets wat tegen de club uit de Keuken Kampioen Divisie wel nodig is nu het vroeger donker wordt. In de eerste ronde speelde AFC om 17:00 uur tegen Telstar, maar dat was nu geen optie. De club besloot uit te wijken naar het nabijgelegen Olympisch Stadion. Het tijdstip van de wedstrijd is hierdoor ook gewijzigd: er wordt dinsdagavond 30 oktober om 19:00 uur afgetrapt.

Het wordt niet de eerste keer dat AFC in de beker in het Olympisch Stadion mag aantreden. In 2005/06 speelden de Amsterdammers zelfs tweemaal op de historische grasmat. Van Omniworld werd in de tweede ronde van de beker na strafschoppen gewonnen, in de derde ronde was MVV met 0-2 te sterk.

Vier jaar geleden speelde JOS/Watergraafsmeer (0-9 tegen Ajax) ook in het kader van de KNVB Beker in het Olympisch Stadion.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AFC