Home / Algemeen / Afgetreden voorzitter Langelaar (De Dijk) voelde zich bedreigd

Afgetreden voorzitter Langelaar (De Dijk) voelde zich bedreigd

Het opstappen van het bestuur van De Dijk dinsdagavond is volgens voorzitter Ton Langelaar het gevolg van een bedreiging aan zijn adres. In een verklaring op de website van de club laat hij weten dat de zaak is overgedragen aan de commissie Sportiviteit & respect van de club.

In die verklaring spreekt het bestuur van het intimideren van de voorzitter. “Het overgrote deel van de tachtig aanwezige leden heeft met grote teleurstelling gereageerd op het aftreden. Mede op grond van deze reactie heeft het bestuur voldoende vertrouwen dat er een nieuw bestuur gevormd kan worden dat het huidige beleid kan voortzetten.” Het bericht op de website van de club is inmiddels verwijdert en vervangen door een nieuwe verklaring.

Langelaar: “Ik doe geen enkele uitspraken meer. Ik ben uit beeld. We zijn op zoek naar een woordvoerder en als we die gevonden hebben zullen die namens het demissionaire bestuur met een verklaring naar buiten komen.”

Heino Braspenning liet weten het zeer te betreuren dat het bestuur is afgetreden en neemt afstand van alles wat er nu gaande is. Braspenning: “Ze moeten niet denken dat ik nu terugkeer bij de club nu het bestuur is afgetreden. Laat de club alles eerst maar weer eens in een rustig vaarwater krijgen.”

Voor dinsdag 9 januari 2018 is er een Buitengewone Algemene Ledenvergadering uitgeschreven.

Later meer

 

 

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)