Home / Zondag 1a / AGB verslaat DWS in warm duel

AGB verslaat DWS in warm duel

Op een warm nieuw kunstgrasveld stonden DWS en AGB zondagmiddag tegenover elkaar. Het duel eindigde uiteindelijk in een 1-3 overwinning voor AGB.

De eerste kans was voor AGB, maar de doelman van DWS wist de bal voor het doel weg te halen. Daarna stuurde hij zijn ploeg naar voren en kon ook DWS voor het eerste aanvallen, maar in een echte kans resulteerde dat niet. Na een minuut of 10 was het AGB dat op voorsprong kwam na een snelle uitbraak. Emre Bilgin wist DWS te verrassen en maakte zo de openingstreffer. Even later raakte AGB ook nog de lat.

De drinkpauze gaf de spelers de mogelijkheid om zich weer even een beetje op te laden, waarna Anass Benhammouch DWS uit een goede aanval op 1-1 zette. Vlak voor rust had DWS een goede mogelijkheid om op voorsprong te komen, maar het schot van Mehmet Karaca werd gekeerd door de AGB-doelman. Het was juist AGB dat uiteindelijk de rust in ging met een voorsprong, dankzij een goal van Bakary Jobe.

Na rust had DWS nog goede kansen via Benhammouch en Issam El Bakkali, laatst genoemde zag zijn vrije trap naast het doel gaan. Bovendien miste Benhammouch even later ook nog een penalty. Uiteindelijk was het met een fraaie kopbal Mitchell Theuns die AGB in de tweede helft op 1-3 zette, wat tevens de eindstand was.

Met dank aan Leen Overweg 

Bestel de seizoensgids nu voor slechts €9,99!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend