Home / Zaterdag 3b / AH ’78 al voor rust klaar met RODA ’23

AH ’78 al voor rust klaar met RODA ’23

RODA ’23 is de competitie gestart met een 2-4 nederlaag tegen AH ’78 uit Huizen. Bij rust keek het al tegen een 0-3 achterstand aan.

AH ’78 begon fel aan de wedstrijd en opende de score na iets meer dan tien minuten. De Amstelveners stonden niet goed op te letten bij een vrije trap, waardoor deze het doel in krulde. Na een kwart wedstrijd kwam RODA ’23 iets beter in het spel en kreeg het een kansje via Justin Groenen. Olaf van Rossenberg wist hem goed te bereiken, maar de inzet van Groenen verdween naast het doel. RODA ’23 leek wat beter in de wedstrijd te komen, maar na een half uur vielen snel achter elkaar de 0-2 en 0-3 voor de bezoekers.

Na rust werd het ook 0-4, toen Jesper Hottentot zijn tegenstander aantikte in de zestien en de bal op de stip ging. De wedstrijd was dus eigenlijk al snel gespeeld. Tot overmaat van ramp kwam RODA ’23 een kwartier voor tijd ook nog met 10 man te staan. Niet door een rode kaart, maar door een blessure bij Matthijs Coenradi. AH ’78 leek het wel welletjes te vinden, want juist daarna kwamen er kansen voor RODA ’23. Zo was Melvin Joling dichtbij, maar eindigde zijn lob op de lat. Uiteindelijk viel toch de 1-4 via Groenen en ook nog de 2-4 via Joling.

Volgende week wederom een pittig duel voor RODA ’23. Het gaat dan op bezoek bij Buitenboys, dat met 0-7 won van Kadoelen.

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zaterdag 3b

Bekijk alle foto’s van Koos van der Leest

 

Send this to a friend