Home / Algemeen / Aldin Mehanovic (Sporting Martinus) verkast vanwege verhuizing naar IVV

Aldin Mehanovic (Sporting Martinus) verkast vanwege verhuizing naar IVV

Na één seizoen vertrekt Aldin Mehanovic bij zondag derdeklasser Sporting Martinus. Vanwege een verhuizing naar Purmerend heeft de 27-jarige middenvelder besloten dichterbij zijn nieuwe woonplaats te willen voetballen. Daarom vertrekt hij naar competitiegenoot IVV.

Nog deze maand verhuist Mehanovic naar Purmerend om daar samen te gaan wonen met zijn aanstaande vrouw en komende zomer trouwen ze. “Ik vind het heel belangrijk om in de buurt te voetballen. Dat is voor mij doorslaggevend. IVV is op tien minuten rijden, anders ben ik al gauw minimaal een halfuur kwijt. Dat heb ik heel wat jaren gedaan. Nu maak ik andere keuzes”, zegt hij. “Ik was zeker gebleven als ik nog in Amstelveen zou wonen. Martinus is een mooie en warme club waar ik toch met heel veel plezier heb gevoetbald.”

Mehanovic stuurde oud-ploeggenoot Roy Bussman – de twee speelden samen bij JOS/Watergraafsmeer – een berichtje of IVV een extra middenvelder zocht. “Ik kreeg gelijk van de trainer (Gerrie Breugem, red.) te horen dat het druk zal worden op het middenveld. Maar ik ben concurrentie gewend en ga die graag aan”, vervolgt de controleur, die met Mitchel Dijkstra, Davey de Haze en Renaldo Jongebloet meer bekenden tegenkomt. “Het is een voordeel dat ze weten wat ze aan mij hebben.”

Ook Kevin Berrevoets sluit komende zomer aan in Landsmeer. De 22-jarige sluitpost is momenteel derde keeper bij JOS en stond eerder onder de lat van OSV (zondag). Hij moet bij IVV de concurrentiestrijd aangaan met Dijkstra.

Send this to a friend