Home / Algemeen / Alweer een gelijkspel voor Purmersteijn

Alweer een gelijkspel voor Purmersteijn

Van de 15 wedstrijden die Purmersteijn dit seizoen speelde in de competitie, eindigden er maar liefst 8 in een gelijkspel. Eén daarvan was het duel met RKAVV zondag. De Purmerenders gaven in het laatste kwartier een 3-1 voorsprong weg.

De thuisploeg was al vroeg op voorsprong gekomen, dankzij een goal van Thomas Schaap. Purmersteijn kreeg alle ruimte van de bezoekers, maar maakte daar niet echt gebruik van. Slordigheid leidde er vlak voor rust toe dat RKAVV zelfs op 1-1 kon komen. Luke Abelskamp leverde bal zomaar in, waardoor Jeremy van Lochem de 1-1 kon maken.

Na rust werd de voorsprong hersteld door Mylan Polman, op aangeven van Mircle Elstak. Daarna volgden de kansen elkaar snel op en nadat Mak Trezner eerst de paal geraakt had, werd het even later wel 3-1. Die kwam ook op zijn naam, hoewel de bal meerdere keren van richting werd veranderd. Er leek dus niets aan de hand voor Purmersteijn, maar toch ging het nog mis. Eerst verdween een lob van Tristan Croes in het doel, waardoor het 3-2 werd. Op zich nog niets aan de hand dus voor de thuisploeg, maar het was niet scherp genoeg om de 3-3 te voorkomen. Na een corner bood Nick van Santen redding, maar daarna stompte hij de bal zomaar richting Robin Steffers, die de gelijkmaker binnenschoot.

In een slotoffensief probeerde Purmersteijn de voorsprong weer te herstellen, maar dat lukte niet. Aan de andere kant had RKAVV ook nog kans op de volle buit, maar Remco Overdevest scoorde niet.

Purmersteijn blijft vijfde staan en mag volgende week naar De Zouaven. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in de Hoofdklasse Zondag A

Bekijk hier alle foto’s van José Mol

Send this to a friend