Home / slideshow / SELECTIE: Ambitieuze Mohad Zaoudi gaat met AFC strijd in tweede klasse aan

SELECTIE: Ambitieuze Mohad Zaoudi gaat met AFC strijd in tweede klasse aan

Mohad Zaoudi is er klaar voor om bij AFC aan de slag te gaan. Met de Zaterdag 1 gaat hij proberen om zo snel mogelijk uit de tweede klasse te komen, al weet hij als geen ander dat hem geen eenvoudige opdracht te wachten staat. “Maar we gaan er absoluut voor”, benadrukt de trainer.

Zaoudi gaat met een groep van achttien man van start, maar zal als onder meer opleidings- en ervaringsteam telkens spelers erbij krijgen. Zes jongens komen dit jaar over van het Onder 21-team, terwijl Younes Ouaali afkomstig is van Argon. “Hij is begin 20 en daarmee wat ouder ten opzichte van de andere jongens. Het is een echte verbindingsspeler en een type die ik in de selectie zocht. Ik ben blij dat hij ons wilde komen versterken.”

Komend seizoen staat AFC een hoop toppers te wachten, waarnaar Zaoudi uitkijkt. “Het zijn allemaal goede ploegen en is daarom een grote uitdaging om hen te verslaan. We moeten simpelweg zoveel mogelijk wedstrijden proberen te winnen, maar in derby’s is dat altijd wat lastiger. Ik weet echter zeker dat we een goede selectie hebben met spelers die zichzelf zullen laten zien. Het is mijn taak om van deze selectie een eenheid te maken.”

Naam: Vorig seizoen:
Bas Middelkoop AFC
Gijs Niehe AFC
Max de Bruine AFC
Michael Sonneborn AFC
Micheal Mol AFC
Quincy Kluivert AFC
Justin Swart AFC
Wibout Vetten AFC
Niroël Kanhai AFC
Dean van Zwieten AFC
Younes Ouaali Argon
Sven Ederveen AFC Onder 21
Denis Wooninck AFC Onder 21
Jaimy Roomer AFC Onder 21
Julian van der Greft AFC Onder 21
Milan Eliaser AFC Onder 21
Rogier Arduin AFC Onder 21

Tekst: Jordi Smit

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AFC