Amstelveen neemt drietal over van AFC 2

In de zoektocht naar vers bloed heeft zaterdag tweedeklasser Amstelveen Heemraad opnieuw enkele spelers uit een tweede elftal kunnen halen. Avital Trustfull, Maxim Perels en Giorgio Sanches komen over van AFC, waar zij hun minuten in de Zondag 2 maken.

Trustfull is met zijn 25 jaar de meest ervaren speler van het drietal. De middenvelder speelde in de jeugd van AZ en belandde via Sporting Martinus bij AFC. Komende zomer keert Trustfull weer terug in Amstelveen. Perels en Sanches zijn allebei aanvaller. De negentienjarige Perels staat in de punt van de aanval en heeft een verleden bij Zeeburgia en HFC Haarlem.

Leeftijdsgenoot Giorgio Sanches is van origine een linksbuiten en doorliep de jeugd van de Amsterdammers. Met zeven treffers is Sanches gedeeld topscorer van AFC Zondag 2, dat in de middenmoot van de reserve Hoofdklasse staat.

Het trio krijgt volgend seizoen hun kans om zich te bewijzen in een eerste elftal. Datzelfde geldt voor Ilias Houda (Koninklijke HFC 2) en Kevin Nlandu (momenteel clubloos), die een week geleden een akkoord bereikten met de nummer twaalf van de zaterdag tweede klasse A.

Foto: Hans van Beek | (v.l.n.r.) Avital Trustfull, Giorgio Sanches, Laurens ten Heuvel (trainer Amstelveen) en Maxim Perels

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)