Het Amsterdamsche Voetbal zoekt extra versterking

Vind je het leuk om over voetbal te schrijven en wil je ervaring op doen bij een van Nederlands grootste amateurvoetbal websites? Sluit je dan aan bij Het Amsterdamsche Voetbal. Voor de komende periode zoeken wij nieuwe verslaggevers, redacteuren, stagiaires en clubwatchers!

Wat begon als een hobby is een inmiddels niet meer weg te denken platform voor de Amsterdamse voetballiefhebber. Middels onze dagelijkse berichtgeving houden wij 75.000 unieke bezoekers per maand op de hoogte van de ontwikkeling in het Amsterdamse voetbal. Naast de website organiseren we jaarlijks een aantal leuke evenementen zoals Het Kampioenschap van Amsterdam, het FIFA Kampioenschap van Amsterdam en de Awardshow.

Ons doel voor de komende periode is om nog meer verenigingen en teams te kunnen volgen, en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. In de loop der jaren is onze website een goede kweekvijver geweest waar ambitieuze jongeren zich hebben kunnen ontwikkelen tot professioneel journalist!

Onze voorkeur gaat uit naar personen die in onze regio wonen en minimaal een dag in het weekend beschikbaar zijn. Ook hebben wij ruimte voor enkele stagiaires (schrijven en video) die fulltime stage willen lopen in de voetbaljournalistiek. Daarnaast kunnen wij ook extra clubwatchers (vaste volgers van het eerste elftal) en fotografen goed gebruiken om ons nieuwsaanbod te vergroten.

Heb je affiniteit met voetbal in de regio en wil je ons team versterken om dagelijks de berichtgeving over het voetbal in Amsterdam te verzorgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: info@hetamsterdamschevoetbal.nl

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
TOG