AMVJ behaalt na zinderend duel met OSV eerste driepunter

AMVJ heeft na een spectaculaire wedstrijd met 2-3 gewonnen van OSV. Het zijn de eerste drie punten voor het team van Ricky Kumar.

De Amstelveners begonnen voortvarend aan het duel, want de ploeg stond razendsnel op een voorsprong door een eigen doelpunt van OSV. Het resulteerde in een periode waarin de thuisploeg niet goed in de wedstrijd zat. Desondanks kwam OSV nog voor rust op gelijke hoogte. Wie anders dan Joey Noordenbos was het die de gelijkmaker op het scorebord zette: 1-1.

In de tweede helft begon OSV wederom teleurstellend, waardoor AMVJ bloed rook en nadrukkelijk op zoek ging naar een nieuwe voorsprong. Nadat de arbiter naar de stip wees voor een strafschop, was het Lionel Grootfaam die raakschoot: 1-2. OSV nam vervolgens meer risico om opnieuw de gelijkmaker te forceren en dat gaf ruimte voor de bezoekers. Het was Tyrell Perri die de 1-3 scoorde. De aanvaller rende pijlsnel langs zijn tegenstander en schoot raak. In de blessuretijd maakte OSV via Adil Jamal nog wel de 2-3, maar het was te laat voor een slotoffensief.

De overwinning zorgde bij Kumar voor een grote opluchting. “Puur naar de wedstrijd gekeken verdienden we deze overwinning. Persoonlijk baal ik van de tegentreffer in de blessuretijd, maar over het algemeen ben ik tevreden. We hebben OSV vandaag afgetroefd met zijn eigen wapens door als ploeg te strijden. Deze overwinning kunnen we meenemen naar de komende wedstrijden.”

OSV-trainer Maurice Renger was teleurgesteld in het resultaat. “We hebben vandaag terecht verloren. Het niveau wat we de afgelopen wedstrijden wel toonden, konden we vandaag gewoon niet halen. Natuurlijk is dat een domper, maar dat hoort er ook bij. We moeten deze wedstrijd snel vergeten en ons richten op het volgende duel.”

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zaterdag 2A

Tekst: Jordi Smit

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)