Ricky Kumar

AMVJ behaalt overtuigende overwinning tegen FC Zaandam

AMVJ heeft zaterdagmiddag flink uitgehaald. Op bezoek bij FC Zaandam slaagde het team van Ricky Kumar erin om met 0-4 te winnen.

De bezoekers kwamen binnen vijftien minuten al op een voorsprong te staan. Daan van Hees gaf een schitterende pass richting Tyrell Perri die alleen voor de keeper kwam te staan en koelbloedig raakschoot. AMVJ bleef vervolgens het betere van het spel houden, maar slaagde er niet in om de twee tot drie grote kansen die het kreeg af te maken. Een minuut voor rust kwam de club bovendien nog goed weg bij een gevaarlijke kopbal, maar Maksim van Ingen hield zijn ploeg staande.

Na rust lukte het AMVJ wat eenvoudiger om doelpunten te maken. AMVJ kwam na ruim een uur spelen op 2-0 te staan. Wederom was het Van Hees die Perri alleen voor de keeper zette en opnieuw maakte hij zijn kans af. Daarna slaagde Teddy Mijnals er nog in om de 0-3 op het scorebord te zetten, terwijl Tyrell door een assist van keeper Van Ingen zijn hattrick maakte en voor een 0-4 eindstand zorgde.

“Het was vandaag goed zoeken om een elftal op de been te brengen”, vertelde Kumar na afloop. “Dan is dit natuurlijk een goede teamprestatie. Vooral voor het gevoel is het belangrijk dat we ruim hebben gewonnen. We zitten op de juiste weg en hopen dit de komende weken te vervolgen.”