Ricky Kumar

AMVJ krijgt deksel op de neus tegen Marken

AMVJ is er niet in geslaagd om een thuisoverwinning te boeken tegen Marken. Ondanks het overwicht verloren de Amstelveners met 0-1.

Waar de ploeg van Ricky Kumar vanaf de eerste minuut op jacht ging naar de openingstreffer, maakte Marken het de tegenstander zo lastig mogelijk. Het zorgde ervoor dat AMVJ moeilijk aan het voetballen kwam en voor rust slechts een paar kansen kreeg. Zo waren Max Krake en Tyrell Perri dichtbij de 1-0, maar beide spelers stuitten op de keeper. Daardoor stond het met de rust nog altijd 0-0.

Ook in de tweede helft kreeg AMVJ een paar mogelijkheden om de hatelijke nul van het scorebord af te krijgen. Milan de Wijs was onder meer dichtbij, maar opnieuw stond de doelverdediger in de weg. In de slotfase kreeg Krake een grote kans. De doelman pakte de bal echter op en gaf een lange uittrap. Waar AMVJ-doelman Maksim van Ingen ‘los’ riep, kreeg de bal op het veld plotseling een behoorlijke stuit mee. Het resulteerde erin dat de bal over Van Ingen ging en bij Luke de Waart terecht kwam die de 0-1 eindstand op het scorebord zette.

Kumar baalde na het duel flink van het resultaat. “Deze tegenstander wilde vooral niets weggeven en dan krijg je een lastige wedstrijd”, legde hij uit. “Het is dan belangrijk dat je snel de treffer maakt, zodat het makkelijker wordt. Eerlijk gezegd had ik in de tweede helft vrede met een 0-0 stand en dan is het jammer dat je in de slotfase nog een treffer tegen krijgt.”