Home / Zaterdag 2a / AMVJ pakt in slotminuut een punt tegen FC Aalsmeer

AMVJ pakt in slotminuut een punt tegen FC Aalsmeer

Zaterdag stonden FC Aalsmeer en AMVJ tegenover elkaar. AMVJ doet bovenin mee, Aalsmeer staat vooralsnog in de middenmoot. Toch moesten de Amstelveners in Aalsmeer hard werken voor een punt. Pas in de 90e minuut viel de 1-1.

Bekijk hier alle uitslagen en de tussenstand in Zaterdag 2a

En dat terwijl AMVJ eigenlijk vrijwel de hele wedstrijd domineerde. Vooral Teddy Mijnals wist keer op keer dreigend te worden en halverwege de eerste helft leek AMVJ op voorsprong te komen. Doelman Giovanni Santangelo van Aalsmeer redde echter knap. Maar het was de thuisploeg die op voorsprong kwam. Toen AMVJ even niet goed oplette, creëerde Deo Sinduhije ruimte voor zichzelf om vlak voor rust de 1-0 op het scorebord te zetten.

In de tweede helft was het opnieuw AMVJ dat de boventoon voerde. Het kreeg diverse goede mogelijkheden om op gelijke hoogte te komen. Zo ging een kopbal van Zep Fransen maar net naast het doel en was Santangelo belangrijk voor Aalsmeer. Geheel tegen de verhoudingen in verdubbelde Aalsmeer zelfs bijna de voorsprong, toen een inzet van Mike Dam op de paal uiteen spatte.

Pas in de slotminuut viel dan eindelijk de goal voor AMVJ. Uit een corner van Daan Brinkman wist Lionel Grootfaam de bal binnen te koppen. Hoewel de ploeg van Ricky Kumar daarmee nog altijd slechts één punt pakte, werd de goal gevierd alsof er een overwinning werd geboekt. Door het gelijkspel houdt AMVJ zicht op de top 3.Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend