Ricky Kumar - Foto: Ton van Eenennaam

AMVJ veroordeeld tot nacompetitie na zeperd bij Weesp

Voor AMVJ gaat het seizoen nog een paar weken langer duren. De ploeg van Ricky Kumar ging zaterdagmiddag verrassend met 3-0 onderuit bij Weesp en kan de veilige plaatsen nu niet meer bereiken.

FC Weesp bungelt al een paar weken aan een zijden draadje. Theoretisch heeft het nog de mogelijkheid om rechtstreekse degradatie te ontlopen. Maar daarvoor moet het hopen dat DWS nog wat laat liggen en moet de ploeg zelf volle bak punten pakken.

In de eerste helft maakte de Australische spits Scott Iredale twee goals, zijn dertiende en veertiende goal van het seizoen alweer. Daarmee stond de 2-0 ruststand op het bord. In de tweede helft maakte Sofyan Atijany ook nog de 3-0, waarmee het duel gespeeld was.

Omdat DWS verloor van OSV, mag FC Weesp blijven hopen dat het directe degradatie kan afwenden. Het verschil is nu nog 3 punten met nog 2 duels te gaan. Voor AMVJ is de nacompetitie inmiddels niet meer te ontlopen, het gat met OSV liep op naar 7 punten.

Tegen hekkensluiter Marken kan AMVJ wellicht nog wat vertrouwen tanken voor de nacompetitie. FC Weesp zal op bezoek bij Jong Holland zijn laatste kans moeten grijpen. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zaterdag 2a 

Archieffoto: Ton van Eenennaam

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)