AMVJ wint uitwedstrijd bij Purmerend

In speelronde 1 won AMVJ van FC Almere, ditmaal gingen de Amstelveners naar de Football Club in Purmerend. Op Sportpark Weidevenne wist AMVJ wederom een overwinning te boeken. De bordeauxrode formatie was met 0-2 te sterk voor FC Purmerend.

AMVJ-aanvallers Jeffrey Bok en Dion Reuvekamp stichtten meermaals gevaar, waar de Purmerendse verdediging de handen mee vol had. Max Krake maakte uiteindelijk de openingstreffer, hij tikte de 0-1 binnen. Na de pauze kabbelde de wedstrijd gestaag voort, waarbij de bezoekers alert moesten blijven. Verdedigend bleef AMVJ overeind, echter was het aanvallend minder dan in het eerste bedrijf.

Daan van Hees kon twintig minuten voor het eind van het duel de score verdubbelen: 0-2. Ondanks de comfortabele voorsprong moest AMVJ-doelman Ronald Visscher enkele malen handelend optreden. De bezoekers hadden een grotere score kunnen neerzetten, maar AMVJ wist het net niet meer te doen bollen.

Met negentig minuten op de klok floot arbiter Bol voor het eind van de wedstrijd. Hierdoor verdubbelde AMVJ het puntentotaal, terwijl FC Purmerend op nul punten blijft steken. De ploeg uit Purmerend gaat komend weekend naar Legmeervogels toe, terwijl AMVJ een vrij weekend heeft.

Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zaterdag 3b

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)