AMVJ zendt duel met OSV live uit via Het Amsterdamsche Voetbal

In samenwerking met MyCujoo en Het Amsterdamsche Voetbal wordt er komend weekend door AMVJ een livestream verzorgd van de derby tegen OSV. Het duel in de zaterdag tweede klasse A is te zien via het wereldwijde voetbal streamingplatform.

“Wij zijn erg enthousiast dat MyCujoo en Het Amsterdamsche Voetbal de eerste pilot bij AMVJ willen komen draaien. Het is voor ons een uitstekende eerste graadmeter om te ontdekken of we in de behoefte naar meer online content kunnen voorzien”, aldus Lex van Hees namens de Amstelveense club.

Het platform is actief in 63 landen. In 2017 werden er meer dan vierduizend wedstrijden uitgezonden met daarbij ruim 35 miljoen kijkers. “Wij helpen voetbalbonden, competities en clubs wereldwijd hun wedstrijden uit te zenden en te distribueren met als doel de fans, spelers en partners meer te binden”, zegt Jaap Dozy van ‘MyCujoo’. “Wij maken het voor iedereen mogelijk om waar dan ook hun favoriete voetbal live en on-demand te volgen. In onze ogen verdient ook het amateurvoetbal een podium waarop de mooiste hoogtepunten gedeeld kunnen worden met de fans.”

Livestreaming kan volgens Van Hees een nieuwe vorm zijn om het voor sponsoren aantrekkelijker te maken iets te doen voor een club. “Zeker in een tijd waarin online zichtbaarheid steeds belangrijker wordt. Het live uitzenden van wedstrijden van het eerste elftal is een geweldige manier om meer betrokkenheid bij de club te realiseren”, aldus Lex van Hees namens AMVJ. “Met de technische mogelijkheden die vandaag de dag aanwezig zijn, wordt het voor amateurverenigingen toegankelijk om ook online een grotere rol te spelen.”

De livestream is zaterdagmiddag te zien op de clubpagina van AMVJ.

Foto: RickySportphotography

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)