Arsenal blijft aangehaakt in spannende titelstrijd

Het moment dat de prijzen verdeeld worden, komt steeds dichterbij. In de tweede klasse is Arsenal nog volop in de race voor een plekje in de nacompetitie voor promotie, al kan de ploeg ook nog niet uitgevlakt worden voor de titel. Zaterdagmiddag kreeg het bezoek van concurrent Olympia Haarlem. Met de 3-1 winst werden de Haarlemmers afgeschud en is alles nog mogelijk voor Arsenal.

Bij rust stond het 1-1. Nadat Kiet Versluys de score had geopend, wisten de Haarlemmers voor rust de gelijkmaker te vinden. In de tweede helft wist Arsenal echter de voorsprong te herstellen, dankzij een goal van Corentin Mounié. Met de 3-1 van Marwin Samseer werd de eindstand bepaald.

Arsenal staat nu op de vierde plaats, maar heeft nog een duel tegoed ten opzichte van nummer 3 Waterwijk. Koploper HBOK is bovendien ook slechts twee punten weg, daar tussen zit nog Jong Holland. Over twee weken kan Arsenal een volgende stap zetten, dan speelt het een uitwedstrijd bij Always Forward in Hoorn. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zaterdag 2a

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)