Home / slideshow / Arsenal krijgt tegen HBOK niet wat het verdient

Arsenal krijgt tegen HBOK niet wat het verdient

ASV Arsenal heeft zich zaterdagmiddag goed staande gehouden tegen koploper HBOK. Door een doelpunt van Max Sajet kwam de ploeg van Imro Wielkens echter net tekort om resultaat te behalen.

De bezoekers maakten het HBOK zeer lastig met een goede organisatie. Waar het de thuisploeg maar niet lukte om tot kansen te komen, greep Arsenal steeds meer het overwicht in het duel. Tot grote kansen kwam het echter niet, omdat de eindpass vaak niet goed genoeg was. Beide ploegen gaven daarom weinig weg en gingen met de brilstand op het scorebord de rust in.

In de tweede helft kwam HBOK op een voorsprong te staan. Een vrije trap van Sajet eindigde van grote afstand het doel in. Youssef el Abdallaoui schatte het schot door de zwabberende bewegingen van de bal volledig verkeerd in: 1-0. Vervolgens kreeg Arsenal nog een aantal goede mogelijkheden om de stand gelijk te trekken, maar dat lieten de spelers na. Daardoor ging het met een kleine nederlaag naar huis.

Meeuwsse was blij met de overwinning, maar keek met minder tevredenheid naar het spel van zijn ploeg. “Iedereen drukt op ons een stempel dat we alles maar even winnen, maar dat maakt het lastig voor deze ploeg”, stelt de trainer, die zijn team scherp probeert te houden. “Het is zeker niet eenvoudig om elke week hetzelfde te leveren. Hoewel het vandaag niet goed genoeg was, kunnen we tevreden zijn met de collectieve prestatie. De drie punten zijn binnen.”

Arsenal kwam daarentegen net tekort voor een resultaat. “Ik ben trots op mijn ploeg, want we hebben er echt een wedstrijd van gemaakt”, zo merkt Wielkens op. “De strijd en beleving van onze jongens waren heerlijk om te zien. Helaas wisten we onszelf vandaag niet te belonen, want we hadden minimaal recht op een punt. Dan moeten we echter wel onze kansen afmaken.”

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zaterdag 2A

Tekst: Jordi Smit

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)