Arsenal laat punten glippen in chaotisch duel

Arsenal heeft opnieuw punten verspeeld. Op het veld in Hoorn wist het in een chaotische wedstrijd niet te winnen van Always Forward: 3-3. Door dit resultaat staat het met nog drie duels te spelen op vier punten van koploper HBOK. Interessant is het duel dat over twee weken op het programma staat, Jong Holland (plaats twee) valt sowieso nog te achterhalen voor de Amsterdammers.

Slordig

Arsenal begon slordig aan de wedstrijd tegen Always Forward, wat leidde tot een vroege tegendoelpunt. Na een moeizame start herpakten de Amsterdammers zich en kwamen ze op voorsprong door goals van Junior Toretta (penalty) en Chevaz Levant.

Echter, in de slotfase van de eerste helft viel de 2-2 gelijkmaker. Na rust was er meer rust in het spel van Arsenal en creëerden ze meer kansen. Levant scoorde zijn tweede van de middag en bracht de ploeg op 2-3 voorsprong.

Hard gewerkt

Ondanks goed keeperswerk van Maringho Kortlevers, kregen de Amsterdammers in de laatste tien minuten de 3-3 gelijkmaker om de oren. In de blessuretijd was er geen tijd meer om de gelijke stand weg te werken, waardoor Arsenal met een punt genoegen moest nemen. Arsenal heeft hard gewerkt voor een punt, maar liet teveel kansen liggen om de wedstrijd in het slot te gooien. De ploeg zal zich moeten herpakken voor de volgende wedstrijd, tegen Wartburgia op Sportpark Schinkel.

Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma in zaterdag 2a.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)