Arsenal verrast Vierde Divisionist Huizen in oefenduel

Het eerste kansje is voor Justin Sporkslede, die de bal van afstand op doel schoot. Maar doelman Kay Rademaker kon redden. De wedstrijd was nog geen vijf minuten onderweg toen de bal op de stip ging. Na een handsbal van Jeroen Lamme mocht Junior Toretta aanleggen van elf meter en schoot de 0-1 op het bord.

Daarna zocht ook Huizen meerdere malen de aanval, maar zonder dat Maringho Kortlevers zich heel veel zorgen hoefde te maken. Het was Arsenal dat de volgende goal maakte. Chavez Levant kan zich door de Huizense defensie manoeuvreren en weet de 0-2 binnen te werken. Na een half uur volgen bij Huizen de eerste wissels, om zoveel mogelijk spelers minuten te laten maken.

Voordat de invallers goed en wel warm zijn gedraaid, lag ook de 0-3 al in het net. Wederom wist Levant de Huizense achterhoede te verrassen. Voor rust kwam Huizen nog wel dichtbij de 1-3, toen een kopbal van Visser gekeerd werd door Kortlevers. De rebound viel voor de voeten van Timo Vos, die echter net tekort kwam om er een goal van te maken.

Na rust werd Huizen gevaarlijk, maar Arsenal bleef overeind. Met een uur op de klok volgden er aan beide kanten weer flink wat wissels. Bij Arsenal werden alle spelers op goalie Kortlevers na vervangen en ook Huizen wisselde erop los.

In de slotfase wist de thuisploeg ook toch nog te scoren. Vos wist de Arsenal-defensie van zich af te schudden en schoof de bal oog in oog met Kortlevers in het doel. Verder dan 1-3 kwam Huizen echter niet meer. Arsenal kan dus met een goed gevoel terugkijken op het oefenduel met de Vierde Divisionist.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)