Arsenal zondag zet zegereeks voort tegen Eendracht ’82

Het gaat goed met Arsenal zondag. De ploeg heeft na 4 duels nog altijd de volle score van 12 punten. Afgelopen zondag werd gewonnen van Eendracht ’82: 6-3.

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zondag 4e

Eendracht ’82 wist het Arsenal best lastig te maken en het duurde een minuut of 20 voordat de eerste grote mogelijkheden er waren. Daarna werd het spel van Arsenal beter en vielen er twee countergoals via McCormack en Lobais. Voor rust wist ook Lupumba nog te scoren, wat Arsenal op een 3-0 voorsprong bracht.

Na rust liep Arsenal verder uit, via goals van opnieuw McComerback en Lupumba. Ook Miur wist te scoren. Eendracht ’82 wist zich echter nog een eind terug te vechten in de wedstrijd en kwam uiteindelijk tot 6-3, via twee goed uitgevoerde aantallen en een penalty.

Arsenal-trainer Robert Macdonald is tevreden: “We zijn blij met hoe het seizoen gestart is. Het team heeft vechtlust laten zien en werkt hard voor elkaar.” Na 4 duels lijkt TOG de directe concurrent te zijn. Ook die ploeg liet nog geen punten liggen. Het duel met TABA werd bij een 1-1 stand gestaakt en wordt waarschijnlijk aanstaande zondag uit gespeeld.