fbpx
Home / Algemeen / ASV Arsenal buigt achterstand om in overwinning

ASV Arsenal buigt achterstand om in overwinning

ASV Arsenal eindigde de eerste seizoenshelft goed, kende volgens hoofdtrainer Imro Wielkens een goed trainingskamp in Barcelona en dus waren alle voortekenen voor de Amsterdamse club in aanloop naar de wedstrijd tegen NiTA positief.

De positiviteit was snel verdwenen op sportpark De Schinkel, want al voor rust kreeg de thuisploeg twee tegentreffers en werd er zelf niet gescoord. De eerste treffer kwam voort uit een individuele fout en NiTA verdubbelde de score via een terechte strafschop. Hoofdtrainer Imro Wielkens vertelt over de eerste helft: “Je hoopt na zo een goede winterstop dat je er dan ook goed uit komt. Echter werden we op felheid en beleving volledig afgetroefd en dus moesten we het in de tweede helft uit een ander vaatje tappen.”

“Normaal is het vrij rustig bij ons in de kleedkamer. We proberen veel te relativeren en te analyseren, maar vandaag moet ik eerlijk bekennen dat we wel echt de waarheid tegen elkaar hebben gezegd”, aldus Wielkens, die zijn ploeg in de tweede helft terug zag komen.

Braziliaans tintje
Tyrell Perri werd na rust de diepte in gestuurd en kon een individuele actie verzilveren door de bal tegen de touwen te schieten. Vervolgens zorgde clubtopscorer Mick Hurks voor de gelijkmaker en maakte Braziliaan Junior de comeback compleet. De Braziliaan was er lang uit door een blessure en kwam in zijn zoektocht naar wedstrijdritme bij ASV Arsenal uit. Daar sloot hij na de winterstop aan en vandaag was hij gelijk trefzeker bij zijn debuut.

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zaterdag 2a

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend