ASV Arsenal verliest onnodig van SV Zandvoort

ASV Arsenal heeft de wedstrijd tegen Zandvoort onnodig verloren. Ondanks dat de bezoekers het betere van het spel hadden, konden ze niet voorkomen dat de eindstand op 2-0 kwam te staan.

Vanaf de eerste minuten slaagde Arsenal erin om Zandvoort op eigen speelhelft terug te dringen. De Amsterdammers waren daarmee de bovenliggende partij en kregen een aantal grote kansen om op voorsprong te komen. De aanvallers van Arsenal slaagden er echter niet in om de treffer te maken.

Na rust bleef Arsenal hard werken om de openingstreffer te maken, maar telkens ging de ploeg onzorgvuldig met de kansen om. Aan de andere kant van het veld kreeg Zandvoort het wel voor elkaar om een doelpunt te maken, waardoor Arsenal in de slotfase aan de bak moest. Vijf minuten voor tijd kreeg de uitploeg vervolgens de deksel op de neus: 2-0.

“Ik denk dat we vandaag een goede wedstrijd hebben gespeeld”, oordeelde Arsenal-trainer Imro Wielkens na afloop. “We hebben voldoende kansen gecreëerd, maar maakten die niet af. Ik kan mijn ploeg echter niets verwijten, want ik weet dat de spelers hun stinkende best doen. Het is alleen zonde dat je jezelf niet beloont.”

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zaterdag 2A

Tekst: Jordi Smit

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)