ASV Lebo heeft niets aan klinkende zege op FC Eindhoven

Ondanks een overtuigende 6-0 overwinning op koploper FC Eindhoven is de rol van ASV Lebo uitgespeeld in de Eredivisie zaalvoetbal. De ploeg van Calvin Blankendal maakt geen kans meer op het bereiken van de play-offs om het landskampioenschap.

Vorige week was het lot van de Amsterdammers, ondanks dat Lebo niet in actie kwam, eigenlijk al bezegeld. De achterstand op de top-4 is inmiddels zo groot dat een ticket voor de play-offs onhaalbaar is. De resterende drie duels, waaronder het treffen met de lijstaanvoerder, zijn daarom slechts voor de sportieve eer en de strijd om de vijfde plek op de ranglijst. Daarvoor deed Lebo goede zaken met de klinkende zege.

Voor de rust was het verschil al gemaakt door doelpunten van Soeremly Te Vrede (twee), Ike Neil en aanvoerder Omar Tissoudali. In de tweede helft deden Neil (zijn tweede van de avond) en Zaid el Morabiti hier een schepje bovenop: 6-0. De lijstaanvoerder werd op die manier op de tweede zege van dit seizoen getrakteerd.

Door de overwinning heeft Lebo de vijfde plek overgenomen van Groene Ster. Er staan nog twee duels op het programma: Zeemacht-thuis en Groene Ster-uit. Na dit seizoen vindt er een wisseling van de wacht plaats. El Morabiti neemt het stokje dan over van de vertrekkende Blankendal.

Kijk hier voor alle uitslagen, het programma en de stand van de Eredivisie zaalvoetbal.

Foto: ASV Lebo

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)