Home / Algemeen / Atletico Club Amsterdam (zat) krijgt drie strafpunten van de KNVB

Atletico Club Amsterdam (zat) krijgt drie strafpunten van de KNVB

Atletico Club Amsterdam zaterdag heeft van de KNVB 3 punten in mindering gekregen en een boete van €150. Dit omdat het team tijdens het duel met Hoofddorp van het veld liep. Ze waren het niet eens met een aantal arbitrale beslissingen.

Voorzitter Jamal Ahaddouch: “We zijn van het veld gestapt omdat we werden benadeeld door de scheidsrechter. In een sportieve wedstrijd floot hij niet alleen warrig, waar ook Hoofddorp last van had, maar ging hij ook nog eens spelers provoceren en trok binnen 10 minuten een aantal gele en rode kaarten. Bij geen enkel duel was sprake van gemeen spel. De scheidsrechter was aan het zoeken. Na de rode kaarten hebben we besloten niet verder te gaan. Geen vertrouwen in een goede afloop en hebben besloten de eer aan ons zelf te houden en rustig van het veld te lopen en naar huis te gaan.”

De rode kaart aan de kant van Atletico Club is geseponeerd door de KNVB. Het duel wordt op 21 december uitgespeeld. Hoofddorp leidde het duel met 1-0. Atletico Club heeft de 6 duels die het tot nu toe speelde allemaal gewonnen. Na het puntenaftrek staat de ploeg niet aan kop maar derde.

Bekijk hier de nieuwe stand in Zaterdag 4c

Bestel de seizoensgids nu voor slechts €9,99!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend