Bakary Jobe terug in de spits bij AGB

In het seizoen 2020/2021 scoorde Bakary Jobe 18 keer in de competitie voor AGB. Het was niet genoeg voor de ploeg om kampioen te worden, maar de spits eindigde als zesde in het topscorersklassement van Het Amsterdamsche Voetbal. Jobe besloot om het daarop volgende seizoen uit te komen voor het zaterdagteam van AGB, dat uitkwam in de vierde klasse zaterdag. Nu staat hij weer in de spits bij de eersteklasser.

“Ik had afgelopen jaar wat meer tijd voor mezelf. Alleen nu dacht ik, ik wil wel weer aan de slag.” En Jobe sloot aan bij de spelersgroep, die samen al even onderweg was. Toch startte hij vorige week tegen De Zouaven in de basis, terwijl hij afgelopen zondag tegen De Dijk de openingstreffer voor zijn rekening nam. “Dat is heerlijk, twee wedstrijden gespeeld en al een goaltje gemaakt. Ik heb mijn ding gedaan!” Wel viel Jobe met hamstringklachten uit, want hij nam het zekere voor het onzekere.

“Ik merk wel dat het aanpoten is ten opzichte van de rest op conditioneel vlak. Voor mijn gevoel moet ik nog wel mijn conditie verder opbouwen. Ik ben blij om deze kans te krijgen en weer met het team mee te mogen doen. En ik probeer altijd mijn best te doen en wil het team helpen. Ik sluit als laatste aan en het enige wat ik dan kan doen is de volle 100% geven.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AGB