Home / Algemeen / Bekerloting 1/8 finales districtsbeker bekend
loting

Bekerloting 1/8 finales districtsbeker bekend

De KNVB heeft op maandagochtend de loting verricht voor de achtste finales van de districtsbeker. De wedstrijden worden doordeweeks gespeeld op dinsdag 24, woensdag 25 of donderdag 26 maart. De speeldag is afhankelijk of het een zaterdag of een zondagclub is.

Uit de loting is een mooi Amsterdams duel gekomen. Zaterdag eersteklasser WV-HEDW mag op woensdag 25 maart op bezoek bij JOS/Watergraafsmeer uit de zondag hoofdklasse. De twee teams van AFC spelen een uitwedstrijd. AFC zondag 2 gaat op bezoek bij titelverdediger Huizen, AFC zaterdag reist af naar Spakenburg om het op te nemen tegen het tweede elftal.

SDZ gaat op bezoek bij Olympia Haarlem uit de derde klasse. Op papier misschien een makkelijke tegenstander, maar de Haarlems ploeg versloeg eerder in het bekertoernooi SDO uit de zaterdag hoofdklasse en koploper uit de zondag eerste klasse, De Zouaven.

Voor RODA ’23 staat een lastig uitduel op het programma. De ploeg van Bnar Toofeek neemt het op tegen DHSC, de nummer twee in de hoofdklasse zaterdag A.

Programma

Dinsdag 24 maart: Scherpenzeel – Victoria
Dinsdag 24 maart: Spakenburg 2 – AFC (zat)
Dinsdag 24/Woensdag 25 maart: DWOW/Montfoort – Roda ’46
Woensdag 25 maart: JOS/Watergraafsmeer – WV-HEDW
Woensdag 25 maart: Olympia Haarlem – SDZ
Woensdag 25 maart: DHSC – RODA ’23
Woensdag 25 maart: SV Huizen – AFC 2
Woensdag 25 maart: DHSC – RODA ’23

Send this to a friend