Belangrijke zege voor OFC op Excelsior Maassluis

Thuis tegen Excelsior Maassluis heeft OFC een belangrijke overwinning geboekt. Het boog een 0-1 achterstand om tot een 3-1 zege.

Na een kwartier nam Excelsior Maassluis de leiding. Een goede aanval over de linkerkant van het veld via Carlito Fermina en Kevin Dercks werd goed afgerond door Nino van den Beemt. In de eerste helft ontstonden er verder diverse kansen voor beide teams. Zo kreeg Pieter Langedijk voor Excelsior nog een goede mogelijkheid en was OFC door de lucht meerdere malen gevaarlijk, maar wist het voor rust niet de 1-1 te maken.

Vroeg in de tweede helft lukte dat wel en zorgde Max Veerman voor de gelijkmaker. Het drukte daarna door en kon via Ayoub Haddad ook de voorsprong pakken. Een klein kwartier voor tijd gooide hij de wedstrijd op slot door ook de 3-1 te maken.

Daarmee boekte OFC zijn tweede zege van het seizoen, de eerste zege dateerde van 7 september. De zege op Excelsior Maassluis was bovendien belangrijk om aansluiting te houden. Want onderin won ook concurrent TEC op bezoek bij Jong FC Volendam. Daardoor blijft het gat tussen OFC en TEC drie punten.

Volgende week staat voor OFC een mooi regionaal duel op het programma, het gaat op bezoek bij koploper AFCBekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in de Jacks League