Bert Reus verlaat WV-HEDW deze zomer

Bert Reus verlaat WV-HEDW deze zomer. De trainer was bezig aan zijn vierde seizoen van de zondagselectie. In 2019 promoveerde hij met zijn selectie naar de vierde klasse, waar hij in 2019/2020 bovenin meedraaide.

“De selectie wil komend seizoen graag een ander gezicht voor de groep. Vier jaar is ook een mooie tijd voor een trainer”, vertelt Reus over zijn aanstaande vertrek. Hij had het nog altijd goed naar zijn zin bij WV-HEDW, maar respecteert uiteraard het signaal vanuit de spelers. Volgend seizoen hoopt hij ergens anders aan de slag te kunnen: “Als er zich iets aandient, ben ik zeker bereid te praten. De derde of vierde klasse is een mooie niveau. Het liefst werk ik met een jonge groep, die zich echt kan gaan ontwikkelen.” Of dat op de zaterdag of de zondag is, maakt hem niet heel veel uit. “Er zijn zoveel verenigingen in Amsterdam waar mogelijkheden liggen, maar ik sta overal voor open, ook buiten Amsterdam”, aldus Reus.

Tot de zomer is hij in ieder geval nog gewoon op Sportpark Middenmeer te vinden: “We trainen gewoon lekker door te aan de zomer. Hopelijk gaat het straks met de coronabesmettingen de goede kant op en kunnen we nog de Regio Cup spelen.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)