Home / Algemeen / Bestuur De Dijk garandeert afspraken na te komen

Bestuur De Dijk garandeert afspraken na te komen

Gisteravond (donderdag) heeft de complete selectie van tweededivisionist De Dijk een gesprek gehad met het bestuur van de club. Aanleiding van het gesprek was het onverwachte opstappen van hoofdsponsor Heino Braspenning. Het gesprek duurde slechts twintig minuten.

“Het bestuur heeft de garantie gegeven dat alle verplichtingen dit seizoen zullen worden nagekomen”, zegt trainer Jochem Twisker. “Maar het blijft natuurlijk een hele vreemde situatie die is ontstaan. Ik wil daar op dit moment verder buiten blijven. Het is een conflict tussen twee partijen en ik maak daar geen onderdeel vanuit. De situatie blijft ongewis.”

Namens de spelersgroep wilde Giovanni Sabajo ook niet heel veel kwijt over het gesprek dat heeft plaatsgevonden. “We hebben niet veel antwoorden gekregen van het bestuur. Op alle vragen die we stelden kregen we het antwoord dat ze het niet wisten. We zijn dus niet veel wijzer geworden. Namens de spelersgroep kunnen we niets zeggen over hoe het verder gaat. We hebben de garantie gehad dat alles dit seizoen zal worden nagekomen wat ons beloofd is. Verder is er nog te veel onduidelijk. Iedereen staat er ook anders in.. De meningen over hoe het nu verder moet, zijn verdeeld binnen de selectie.”

Veel zal afhangen van een gesprek dat de selectie en technische staf volgende week met Heino Braspenning hebben. Twisker: “We hebben afgesproken dat we maandag en dinsdag gaan trainen. Donderdag zullen we dan het verhaal van Heino horen. Van dat gesprek zal veel afhangen hoe het verder gaat, denk ik.”

 

Send this to a friend