Bizarre comeback WV-HEDW tegen Taba: 4 goals in laatste 5 minuten

Op Sportpark Middenmeer stond op zondagmiddag een Amsterdams onderonsje op het programma. TABA ging op bezoek bij WV-HEDW, wat tegelijkertijd een wedstrijd was tussen de nummers 3 en 4 in de 3e klasse C. 

De wedstrijd begon voor TABA uitstekend, met een snelle openingsgoal. Na een vlotte counter kon Duko de Vries zijn tegenstander uitspelen en de bal breed leggen op Luigi Zottoli, die de 0-1 binnenschoot. Hierna volgden nog een aantal kansen voor TABA, maar deze werden niet tot doelpunt gepromoveerd. Aan de andere kant kon WV-HEDW niet echt een vuist maken. Zodoende gingen beide ploegen aan de thee met een 0-1 ruststand.

Na de rust zagen de toeschouwers dat TABA opnieuw goed uit de startblokken schoot. Dit resulteerde dan ook in de 0-2. Opnieuw was het Duko de Vries die zijn tegenstander uitspeelde en de bal breed kon leggen. Ditmaal was het Danilo Griffioen die de bal kon binnentikken. In het vervolg van de wedstrijd waren er aan beide kanten wat kleine mogelijkheden, maar leek de wedstrijd een beetje dood te bloeden. Tot de 89e minuut. Een voorzet van Jermaine Verwey werd door Jens Avrap goed binnen getikt, waardoor het 1-2 werd. Direct vanaf de aftrap veroverde WV-HEDW de bal weer en kreeg een vrije trap mee. De vrije trap van Yasin Koprulu werd binnen gekopt door Kees Mirande, waardoor het in de 90e minuut zomaar 2-2 stond. Weer 3 minuten later kon de spits van WV-HEDW zomaar vogelvrij doorlopen op keeper Roel Hoek. Koprulu faalde niet, waardoor de 3-2 een feit was. In de allerlaatste minuut werd het zelfs nog 4-2 voor WV-HEDW dankzij Jesse Coffeng, wat ook meteen het einde was van deze knotsgekke slotfase.

Een duel met een bizarre ontknoping dus. Door deze uitslag loopt WV-HEDW 3 punten in, waardoor de achterstand op nummer 3 TABA nog maar 1 punt bedraagt. Aankomende zondag gaat TABA naar Leusden, waar het inhaalduel met Roda ‘46 gespeeld gaat worden. WV-HEDW ontvangt dan AFC Quick 1890 voor een inhaalduel. Bekijk hier de stand en het programma in Zondag 3c

Bekijk hieronder de samenvatting van het duel:

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)