Bloedeloos gelijkspel DSOV – DCG

De wedstrijd tussen DSOV en DCG is er een om snel te vergeten. Nadat er negentig minuten waren gevoetbald, stond de brilstand nog op het scorebord in Vijfhuizen.  

Nadat DCG-trainer Ibrahim el Mahdioui gevraagd werd naar de wedstrijd moest hij even zuchten. “Het was een bloedeloze 0-0. Voor het publiek was dit echt een wedstrijd om snel te vergeten.” Ook DSOV-trainer Tom Verhoek zag zijn ploeg een lastige wedstrijd spelen. “Ik vond het een zeer moeizame wedstrijd. Vooral in de eerste helft hadden wij heel veel moeite om tot kansen te komen.”

“Allebei speelden we tactisch en namen we weinig risico. Hierdoor konden we allebei niet makkelijk tot kansen komen”, aldus El Mahdioui. En dat kwam het spelvermaak voor de toeschouwers niet ten goede. 

In de tweede helft nam DSOV wel wat meer risico. “Ik maakte halverwege de tweede helft de keuze om aanvallend te wisselen”, aldus Verhoek. Hij zag zijn ploeg tot 2 a 3 kansen komen, maar ook DCG een grote kopkans krijgen. Echter werd er niet gescoord in Vijfhuizen. 

Aan een punt hebben de ploegen eigenlijk allebei niets, want DSOV zag SO Soest passeren op de ranglijst. Hierdoor staat de ploeg nu op een nacompetitie plaats voor lijfsbehoud. Terwijl DCG juist strijdt voor de derde periodetitel, met het bijschrijven van een punt staan de Amsterdammers niet meer eerste. De koppositie wordt nu gedeeld met Sporting Martinus.

Bekijk hier de overige uitslagen, stand en het programma van de zondag Tweede klasse B.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
DCG