Home / Algemeen / Bo de Bruijn en Ralph Jurka maken overstap naar Sporting Martinus

Bo de Bruijn en Ralph Jurka maken overstap naar Sporting Martinus

Sporting Martinus sleepte twee weken geleden de periodetitel in de wacht en doet er alles aan om komend seizoen in de tweede klasse uit te komen. Met die droom in het achterhoofd, wordt ook alvast gekeken naar de selectie voor komend seizoen.

Inmiddels zijn de eerste twee versterkingen een feit. Bo de Bruijn en Ralph Jurka, beiden met een Amstelveense achtergrond, spelen komend seizoen voor Sporting Martinus.

Bo de Bruijn komt over van FC Lisse

De Bruijn is een 21-jarige centrale verdediger, die zowel in Nederland als Spanje speelde. Hij speelde onder andere in de jeugd voor Real Madrid, AFC, AZ en sc Heerenveen. Afgelopen zomer keerde hij terug naar Nederland en sloot hij aan bij FC Lisse in de Derde Divisie Zaterdag. In januari besloot hij om die club te verlaten, omdat hij dichter bij huis en liever op zondag wilde voetballen. Via bevriende spelers binnen de selectie kwam hij in contact met Sporting Martinus. Aanvankelijk zou hij vanaf komend seizoen aansluiten, maar hij kreeg van de KNVB toestemming om al meteen de overstap te maken. Hij heeft inmiddels zijn debuut voor Sporting Martinus gemaakt.

Ralph Jurka keert terug na 4 seizoenen Ajax amateurs en Swift 

Ralph Jurka droeg al eerder het shirt van Sporting Martinus en maakte daarna de overstap naar de Ajax amateurs in de Derde Divisie. Dit seizoen speelt hij bij Swift. In combinatie met zijn werk bleek voetballen in de Hoofdklasse steeds lastiger te worden en daarom besloot hij een stapje terug te zetten. Jurka kent nog diverse spelers van zijn vorige periode bij Martinus en sluit vanaf komende zomer weer an.

 

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!